Четвртак, 06. Фебруар 2014.

Међународни пословни сусрети Бугарска 2014

Међународни пословни сусрети у Софији ће се одржати у оквиру Сајма Индустрије у организацији Асоцијације индустријалаца Бугарске - Union of the Bulgarian Business, у сарадњи са Европском мрежом предузетника - Enterprise Europe Netvork са којом РАРИС активно сарађује. Сусрети су планирани као BUSINESS TO BUSINESS и ТРАНСФЕР ТЕХНОЛОГИЈЕ састанци и одржаће се 06. марта 2014. године у времену од 10:30 - 18:00 часова. Како су Пословни сусрети организовани у оквиру Сајма индустрије у INTER EXPO CENTER, SOFIA, препоручујемо заинтересованим фирмама да претходног дана (5 марта) посете сајамску манифестације.

Као посебно занимљиве за наше привреднике издвајамо ЛИЦЕ У ЛИЦЕ састанке из области: Металске индустрије - MachTech & Metal (www.machtech-metal.bg) (Производња машина, машине за сечење и обраду метала, опрема за заваривање, пумпе, компресори, хидрауличне машине и алати, пнеуматски алати, ласерска опрема итд.)

Пријављивање за учешће на пословним се врши on-line na http://www.b2match.eu/imm2014 .

Састанци ће се одржати у једном дану 06. марта 2014. године, у интервалима од по 30 минута и учешће на њима је бесплатно.

РАРИС ће у сарадњи са Европском Мрежом Предузетништва - ЕЕН, подржати учешће заинтересованих предузећа и предузетника тако што можемо помоћи у припреми и пријави заинтересованих за учешће на Пословним сусретима, као и организацији одласка и заједничког наступа.

Моле се заинтересоване фирме које желе да учествују организовано на овим сусретима да до понедељка 10. фебруара 2014. године доставите информацију о заинтересованим учесницима, како би правовремено ушли у процес припреме и регистрације.

За све остале информације можете се обратити менаџеру Бобану Костандиновићу на телефон РАРИС-а, 019/426-376; 065/80 24 624 или мејиом на адресу boban.kostandinovic@raris.org

Најновији чланци

PayPal пред вратима, али....
Скоро свака вест о PayPal-у, па и ова да ће од среде 08.10.2014. бити могућ пријем новца преко овог сервиса, изазива благу еуфорију у Србији. Ипак, чини се да је још рано за радовање. Из...

Понедељак, 06. Октобар 2014.

НАЛЕД: Нови конкурси
Објављени су нови конкурси на нашој online бази фондова: СТРАНИ ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА • Европска комисија (ЕУСДР фонд) - СТАРТ Пројектни фонд за Подунавље • Европска комисија (програм...

Уторак, 09. Септембар 2014.
*}