Четвртак, 13. Новембар 2014.

Светски трговински мост - Измир 2014

Удружење привредника Сита организује учешће наших привредника широм Србије на Светском Трговинском Мосту у Измиру  од 13. – 16. Новембра 2014. године. Овогодишњи Светски Трговински Мост се организује у секторима прехране, пољопривреде ( стоке и живине ) и роба широке потрошње. Поред сајма који ће бити организован са 170 излагача биће организовани директни пословни B2B састанци са турским привредницима где ће наши привредници из Србије имати прилику да понуде и своје производе турским фирмама.

СВЕТСКИ ТРГОВИНСКИ МОСТ НОВЕМБАР 2014 поседује најосновније карактеристике концепта светског трговинског моста као што су сајамски део, заказани пословни Б2Б састанци, посете фабрикама и компанијама, историјски и културни обиласци Измира.

Број земаља учесница је 140 и преко 1400 страних привредника. Међународне компаније које се баве извозом / увозом робе у секторима прехране, пољопривреде, робе широке потрошње и машина за поменуте секторе имаће прилику да обиђу сајамски део са преко 170 излагача и обаве од раније заказане пословне Б2Б састанке са 1400 турских привредника.

Такође сви страни учесници ће имати прилику да разговарају са турским привредницима и о заједничком инвестирању и пословању у својим матичним земљама али и на трећим тржиштима.

КОЈИ ПРОФИЛИ ПРИВРЕДНИКА СЕ МОГУ ПРИЈАВИТИ:

  • Извозници
  • Велепродаје
  • Произвођачи
  • Увозници
  • Супермаркети / Хипермаркети
  • Пекаре
  • Дистрибутери / Трговци
  • Ресторани / Угоститељске компаније итд…

 

Циљани сектори за овогодишњи Светски Трговински Мост су:

ХРАНА - Све врсте хране и пића,-Прерађена храна, – Воће и поврће и производи од воћа и поврћа, -Сировине које се користе у прехрамбеној индустрији, – Кондиторски производи, -Амбалажа за прехрамбене производе,-Машине за производњу и паковање хране и још много тога…

ПОЉОПРИВРЕДА, СТОКА, ЖИВИНА - Све врсте пољопривредних производа ( махуне, житарице и уље, семена итд… ),-Производи од стоке и живине ( пилетина и производи од стоке, млеко и млечни производи, морски плодови итд… ),-Пољопривредне машине, делови и технологија ( системи за наводњавање, пољопривредне машине итд… ),-Пољопривредне сировине ( сточна храна, ђубрива итд… )

РОБА ШИРОКЕ ПОТРОШЊЕ - Производи за личну хигијену ( жилети, четкице и пасте за зубе, тоалетни папири, салвете, тампони, хигијенски јастучићи итд… ), -Средства за чишћење ( детерџенти, течни и чврсти сапуни, шампони, омекшивачи итд… )

МАШИНЕ - Пољопривредне машине и технологија,-Системи за наводњавање и технологија,-Расхладни уређаји,-Машине за производњу хране,-Машине за паковање хране и опрема,-Технологије етикетирања и бар кодирања

Последњи рок за пријаву је 31.10.2014.године. Полазак на овогодишњи Светски Трговински Мост је 13.11.2014.г. а повратак је 16.11.2013.г. Главни догађаји у Измиру  су 14. и 15. новембра 2014 године ( сајам и пословни Б2Б састанци ), повратак је 16.11.2014.године. Пријаве се врше преко Удружења привредника Сита, улица Француска бр.17, 4.спрат, 11000 Београд, телефон: + 381 (0)11 3 349 031, контакт особа: Неџад Качапор, генерални секретар, е-маил: nedzad.kacapor@sita.rs .

Целокупни трошкови износе 750 еура и обухватају ( смештај у хотелу Хилтон у Измиру 3 ноћења, авио карте Београд-Измир-Београд, логистика у Измиру, преводиоци и храна)

Линк за детаљније информације:

http://sita.rs/sajam-u-izmiru-u-sektorima-hrane-robe-siroke-potrosnje-poljoprivrede-stoke-zivine-i-masina-u-pomenutim-sektorima/

 

 

Najnoviji članci

PayPal пред вратима, али....
Скоро свака вест о PayPal-у, па и ова да ће од среде 08.10.2014. бити могућ пријем новца преко овог сервиса, изазива благу еуфорију у Србији. Ипак, чини се да је још рано за радовање. Из...

Понедељак, 06. Октобар 2014.

НАЛЕД: Нови конкурси
Објављени су нови конкурси на нашој online бази фондова: СТРАНИ ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА • Европска комисија (ЕУСДР фонд) - СТАРТ Пројектни фонд за Подунавље • Европска комисија (програм...

Уторак, 09. Септембар 2014.
*}