Четвртак, 10. Октобар 2013.

Трговински мост Инстамбул 2013

Конфедерација бизнисмена и индустријалаца ТУСКОН у сарадњи са Министарством Економије Републике Турске од 24. – 29. Новембра  2013.г. организује још један нови програм у низу својих светски познатих  серијала међународних самита СВЕТСКИ ТРГОВИНСКИ МОСТ.
Серијали Светских Трговинских Мостова које ТУСКОН организује од 2006-те године стекли су велико признање у међународним пословним круговима од првог дана.  
СВЕТСКИ ТРГОВИНСКИ МОСТ НОВЕМБАР 2013 ће се фокусирати на секторе прехране, пољопривреде, робе широке потрошње, и машина у секторима прехране, пољопривреде и роба широке потрошње.
СВЕТСКИ ТРГОВИНСКИ МОСТ НОВЕМБАР 2013 поседује најосновније карактеристике концепта светског трговинског моста као што су сајамски део, заказани пословни Б2Б састанци, посете фабрикама и компанијама, историјски и културни обиласци Истанбула и опциона пословна путовања у различитим деловима Турске у трајању од 2 дана.
Број земаља учесница је 140 и преко 1000 страних привредника. Међународне компаније које се баве извозом / увозом  робе у секторима прехране, пољопривреде, робе широке потрошње и машина за поменуте секторе имаће прилику да обиђу сајамски део са преко 114 излагача и обаве од раније заказане пословне B2B састанке са 2000 турских привредника.  
Такође сви страни учесници ће имати прилику да разговарају са турским привредницима и о заједничком инвестирању и пословању у својим матичним земљама али и на трећим тржиштима.

Последњи рок за пријављивање је 06.11.2013.године.

За све детаље у вези пријаве и учешћа молимо Вас обратите се удружењу привредника СИТА.

Удружење привредника СИТА

Француска 17 – Београд

Телефон: 011 33 49 031

Е маил: info@sita.rs

Погледајте детаље програма учешћа као и позивницу

.

Најновији чланци

PayPal пред вратима, али....
Скоро свака вест о PayPal-у, па и ова да ће од среде 08.10.2014. бити могућ пријем новца преко овог сервиса, изазива благу еуфорију у Србији. Ипак, чини се да је још рано за радовање. Из...

Понедељак, 06. Октобар 2014.

НАЛЕД: Нови конкурси
Објављени су нови конкурси на нашој online бази фондова: СТРАНИ ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА • Европска комисија (ЕУСДР фонд) - СТАРТ Пројектни фонд за Подунавље • Европска комисија (програм...

Уторак, 09. Септембар 2014.
*}