Уторак, 20. Новембар 2012.

Подршка предузетницима


Посетите: База конкурса општине Неготин


Ако сте предузетник и имате добру идеју, а недостају вам финансијска средства за њену реализацију, поред могућности тражења финансијске подршке код пословних банкама, можете се обратити и другим изворима финансирања, како домаћим тако и иностраним. На сајту Националне алијансе за локални економски развој постоји База фондова. Саветујемо Вам да редовно посећујете тај део сајта ради благовременог конкурисања за доделу средстава.

 

База фондова:

 

Министарство рада, запошљавања и социјалне политике спроводи мере активне политику запошљавања преко Национална служба за запошљавање. У овој години за мере активне политике запошљавања биће издвојено је 3,4 милијарди динара из буџета Републике Србије, а биће објављени јавни позиви за субвенције за самозапошљавање и отварање нових радних места, затим за програме «Стручна пракса 2013» и «Стицања практичних знања у 2013. години», као и за спровођење јавних радова и обуке за потребе послодавца.

Такође, саветујемо Вам да редовно пратите конкурсе који ћемо објављивати на нашем сајту. Сви конкурси су смештети у бази конкурса општине Неготин.

 

 

.

Најновији чланци

PayPal пред вратима, али....
Скоро свака вест о PayPal-у, па и ова да ће од среде 08.10.2014. бити могућ пријем новца преко овог сервиса, изазива благу еуфорију у Србији. Ипак, чини се да је још рано за радовање. Из...

Понедељак, 06. Октобар 2014.

НАЛЕД: Нови конкурси
Објављени су нови конкурси на нашој online бази фондова: СТРАНИ ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА • Европска комисија (ЕУСДР фонд) - СТАРТ Пројектни фонд за Подунавље • Европска комисија (програм...

Уторак, 09. Септембар 2014.
*}