Петак, 02. Октобар 2015.

Пословном форуму Србија - Пољска 2015

 

Државно-привредна делегација Пољске 01. и  02. октобра 2015. године посетиће Србију. На челу делегације биће госпођа Катарина Касперчик, помоћник министра иностраних послова за јавну и економску дипломатију. Делегацију чине представници пољских фирми из следећих сектора: пољопривредно-прехрамбена индустрија, дрвна индустрија, зелене технологије, хемија, грађевинарство, енергетика, саобраћај, ИТ сектор, финансије као и представници пољских министарстава и војводстава.

Позивамо заинтересоване привредне субјекте са територије општине Неготин да узму учешће на Пословном форуму Србија-Пољска који ће се одржати у петак, 02.10.2015. године у Београду, у хотелу Москва са почетком у 10.30 часова као и билатералним разговорима после пленарног дела Форума. Списак пољских фирми и Пријавни лист су у прилогу овог позива. Радни језик пленарног и билатералног дела Форума је  енглески.

Молимо Вас да слањем попуњеног Пријавног листа на електронску адресу dragana.muzdalo@pks.rs до 22.09. о.г.  потврдите Ваше учешће на овом Пословном форуму. Контакт телефон за евентуалне допунске информације је 011/ 3300978.

Преузмите: Позивно писмо

Преузмите: Програм

Преузмите: Пољске фирме 1 (GreenEvo)

Преузмите: Пољске фирме 2

.

Najnoviji članci

PayPal пред вратима, али....
Скоро свака вест о PayPal-у, па и ова да ће од среде 08.10.2014. бити могућ пријем новца преко овог сервиса, изазива благу еуфорију у Србији. Ипак, чини се да је још рано за радовање. Из...

Понедељак, 06. Октобар 2014.

НАЛЕД: Нови конкурси
Објављени су нови конкурси на нашој online бази фондова: СТРАНИ ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА • Европска комисија (ЕУСДР фонд) - СТАРТ Пројектни фонд за Подунавље • Европска комисија (програм...

Уторак, 09. Септембар 2014.
*}