Четвртак, 18. Октобар 2012.

ЛПА

Локална пореска администрација

 

Репрограмирање пореског дуга до 50000 динара

Чланак објављен: 30.01.2014.годин

Локална пореска админситрација општине Неготин обавештава грађане општине Неготин да је према изменама Закона о пореском поступку и пореској администрацији у члану 74. омогућено свим физичким лицима који имају дуг до 50000 динара, да исти могу репрограмирати у више рата, без средстава обезбеђења, чак и преко административне забране на плату или пензију.

Поштовани грађани, искористите ову шансу уколико имате дуг према Локалној пореској администрацији Неготин, како би сте избегли поступак принудне наплате .

Локална пореска администрација се налази на адреси Кнеза Михајла бр.12. Радо време је од 7 до 15 часова радним даном. ЛПА суботоом и недељеом не ради.

 

 

Најновији чланци

PayPal пред вратима, али....
Скоро свака вест о PayPal-у, па и ова да ће од среде 08.10.2014. бити могућ пријем новца преко овог сервиса, изазива благу еуфорију у Србији. Ипак, чини се да је још рано за радовање. Из...

Понедељак, 06. Октобар 2014.

НАЛЕД: Нови конкурси
Објављени су нови конкурси на нашој online бази фондова: СТРАНИ ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА • Европска комисија (ЕУСДР фонд) - СТАРТ Пројектни фонд за Подунавље • Европска комисија (програм...

Уторак, 09. Септембар 2014.
*}